Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

Slide background

trening

HELSE

Aktivitet

Friluftsliv

Mennesker som er glade i å være ute og som setter pris på naturen, møter du i friluftslivsgruppa. Skogen bak skolen utforskes og mange kaffekopper og viktige samtaler finner sted i vår egen lavvo.
Overnattingsturer, isfiske og jakt blir det også lagt opp til i løpet av året.

Ballspill

Du trenger ikke legge bort fotballskoene eller håndballskoene selv om du tar et år på folkehøgskole. Ballspillgruppa favner bredt, men felles for alle er gleden ved ballspill.
Fotball, håndball, vollyball, basket og innebandy er gjengangere i valgfaget. Men dine og andre elevers interesser er selvfølgelig med på å avgjøre hva som skjer på banen.

Aerobic

Dyktige instruktører fra et lokalt treningssenter tar deg med på en intensiv treningsøkt med gode øvelser, fengende musikk og avspenning under kyndig veilednig.

Tur

Det er viktig for oss at du finner en treningsform som passer for deg. Det å være ute å få frisk luft i det flotte nærmiljøet til skolen er et lavterskeltilbud som gjør at alle kan være med.

 
 
Trening og velvære

For at du skal kunne pleie kropp og sjel når du bor på en ny plass, så prøver vi å legge til rette for at du skal ha de fasilitetene som du trenger.

· Skolen har egen badstu som du kan bruke.
· Styrkerom
· Treningsrom
· Gymsal