Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

Elevsitat

@stinelino Stipendiat 2014/15

I løpet av ett år, fire reiser og to måneder tilbragt i Det hellige land, sitter jeg igjen med mange gode minner, venner, gleder og sorger.
    Siste tur ble tilbragt med disse vakre menneskene.
    Until next time! 🌍✌

@rosalyn.jpg elev 2014/15

Kjære et stykke av Vestli og Midtli ❤ Tusen takk for et kjempe herpderpy skoleår sammen, folkens. Dere har vært de mest fantastiske, gode og nydelige mennesker jeg har vært med. Det var så sinnsykt tungt å ta farvel til dere, spesielt disse tre nydelige fra Serbia, det har vært kjempe koselig å være fotopartnere sammen. Dere ante ikke hvor gøy det var å jobbe med dere. ❤ { #afrklem #afrfhs #friendsforever }

@lotteberg1dahl elev 2014/15

savner disse to herlige skapningene allerede..💔 #venna

@lainymoe elev 2014/15

Da er man hentet fra FHS og klar til å tilbringe sommeren i Lier! Tusen takk til alle elever og lærer for et fantastisk år. Håper det blir et fantastisk år til som stipendiat til høsten. Peace and tears. #dittbesteaar #afrklem ❤️

@kristinberger stipendiat 2014/15

Verdens beste lærer Hans Erik Sørum og elev @guroelstrom ser på resultatene fra storformatkamerajobbing i dag #toppstemning på fotolinja #dittbesteår #fhsliv

Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole tilbyr deg et år du aldri vil oppleve maken til. Gjennom opplevelser, samvær, kunnskap og erfaring, vil du utvikle deg til en person du vil like å bli kjent med.

Vår pedagogiske grunntanke er at du lærer gjennom å gjøre. Det gjelder bådet faget og hvordan du blir bevisst deg selv på andre måter.

Du vil lære gjennom å se, lytte, reise, gjøre selv, gjøre sammen med andre. Du vil utvikle deg i et miljø der selvutvikling er et mål. Du vil lære et fag av særdeles dyktige og motiverte lærere. Du får hjelp til å orientere deg i og forstå vår fascinerende verden, som på samme tid blir både større og mindre.

Moderne skoleanlegg

Vi tilbyr deg et moderne skoleanlegg og vi har store, gode klasserom med teknisk utstyr. Du får eget rom med eget bad. Både gymsal og treningsrom er tilgjengelig. Du kan dyrke en rekke interesser i fritiden – alene eller sammen likesinnede.

Du får bli med på reiser der du får møte både historien og det moderne gjennom mennesker vi treffer og institusjoner vi besøker. Du vil bli kjent med mennesker som blir dine venner for livet.

Mye å velge mellom

Du kan velge mellom flere linjer, med samlende stikkord som media og internasjonal forståelse. Uansett hvilken linje du velger, får du nær kontakt også med de andre fagene og linjene.

Livet på internatet

Vi startet opptaket 1. februar og tilbyr skoleplasser fortløpende.
Du må fylle 18 år før august 2015.

Vi har eget treningsrom til deg som ønsker å bruke det. Her finner du vekter, spinningsykler og gymsal.