Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole

Dette sier tidligere elever

Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole tilbyr deg et år du aldri vil oppleve maken til. Gjennom opplevelser, samvær, kunnskap og erfaring, vil du utvikle deg til en person du vil like å bli kjent med.

Vår pedagogiske grunntanke er at du lærer gjennom å gjøre. Det gjelder både faget og hvordan du blir bevisst deg selv på andre måter.

Du vil lære gjennom å se, lytte, reise, gjøre selv, gjøre sammen med andre. Du vil utvikle deg i et miljø der selvutvikling er et mål. Du vil lære et fag av særdeles dyktige og motiverte lærere. Du får hjelp til å orientere deg i og forstå vår fascinerende verden, som på samme tid blir både større og mindre.

Moderne skoleanlegg

Slider image

Vi tilbyr deg et moderne skoleanlegg og vi har store, gode klasserom med teknisk utstyr. Du får eget rom med eget bad. Både gymsal og treningsrom er tilgjengelig. Du kan dyrke en rekke interesser i fritiden – alene eller sammen likesinnede.

Du får bli med på reiser der du får møte både historien og det moderne gjennom mennesker vi treffer og institusjoner vi besøker. Du vil bli kjent med mennesker som blir dine venner for livet.

Skolen ble grunnlagt i 1939.

Søk skoleplass i dag!

Skolens eier

Arbeiderbevegelsens folkehøgskole eies av Landsorganisasjonen i Norge (LO).

Kort om LO

Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største lønnstakerorganisasjon. Over 930 000 medlemmer er organisert i en rekke fagforbund som er tilsluttet LO. LOs forbund organiserer arbeidstakere både innen privat og offentlig sektor, og innen alle bransjer og yrker. Av de LO-organiserte er 50 prosent kvinner.

På arbeidsplasser der det finnes LO-medlemmer, er det noen som tar seg av det faglige arbeidet og som er de organisertes talerør overfor arbeidsgiverne. Det er de lokale tillitsvalgte, om lag 60 000. Alle LO-organiserte har rett til å velge sine egne tillitsvalgte og rett til å stille til valg. Fagbevegelsen i Norge er demokratisk oppbygd, med frie valg på alle plan og i alle ledd..

Her finner du oss

Adresse: Stertiveien 26, 2390 Moelv

Skolen ligger en liten gå-/sykkeltur fra Moelv sentrum. Vi har egen buss som brukes til transport av elevene til f.eks butikk.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!