Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

Slide background

Nettvideo

er linjen for deg som synes nyheter er best på film, og har et øye for de spennende klippene.. Kanskje er det din video som blir en hit på nyhetene, nettavisene eller YouTube? Her får du utfordre deg selv med mange nye varianter av videoutstyr, fra heftige actionklipp i skibakken til droneflyging. Dette er linjen for deg som mener verden har for mange kattevideoer!

Kurs på Nettvideo:

 • Kamerateknikk
  Lær deg hvordan kamera fungerer, hvordan du kan oppnå å styre seeren til å få øye på nøyaktig det som er viktig for å fortelle en best mulig historie.
 • Formidling med bilder
  Hva vil de si å ha linjer i ett bilde? Hvordan viser du at noe er riv ruskende galt i en situasjon bare ved bruk av lys og kameravinkling?
 • Kommersielle bilder
  Hvorfor er det slik at hamburgeren man ser på reklame ser så fantastisk ut, mens den du får i hånda ikke gløder på samme måte? Lær hvordan du lyssetter og vinkler for å oppnå ett resultat som selger.
 • Hvordan er det å jobbe med kunder?
  "Kunden har alltids rette" er det flere som sier, men stemmer dette? Vi ønsker at du tar kunden på alvor, samtidig som du viser andre løsninger med begrunnelser som gir enda bedre resultater.
 • Hjelp de som står foran kamera
  Skal du jobbe innen video er det viktig å ha forståelse og egenskaper som gjør at menneskene foran kamera er trygge. Få med deg tips og triks for at de som har søkelyset rettet mot seg skal yte maks og føle seg bra.
 • Landskap og arkitektur
  Har du lagt merke til at mellom handlingen i filmer så legges det inn bilder av naturen og av arkitektur? Dette er både for å gi seeren en pause til å fordøye hva som nettopp har skjedd. I tillegg brukes det ofte til å etablere hvor handlingen finner sted. Lær deg hvordan du skal tenke for at disse bildene ikke skal se ut som at de er filmet av mamma på sydentur.
 • Idrett og kultur arrangement
  Stadig flere bedrifter, lag og foreninger ønsker å få filmet idretts- og kulturellearrangementer. Hos er det muligheter for å få prøve og feile i tillegg til å danne ett godt kontaktnettverk med potensielle kunder.
 • Droneflyvning
  Stillhet. Solen går ned over horisonten i et rødt hav av skyer skog og fjell. Kameraet ditt befinner seg 100 meter over bakken. Det er drevet av fire propeller som roterer 120 ganger i sekundet. Flere og flere TV-kanaler og andre benytter seg av storslåtte bilder i full HD og oppover til 8k. Dette er med på å øke produksjonsverdien uten at du nødvendigvis trenger å bruke et hav av penger. Helikopter, pilot og drivstoff er dyrt når du sammenligner med ett quadcopter.
 • Studietur
  Det vil bli laget to lengre studieturer i løpet av Nettvideo-året. Disse turene vil foregå på høsten og våren. Plassene vi drar til vil være relevant med tanke på linjens innhold.

  Skolepengene dekker studieturens reise og overnatting, men mat utenom frokost, noe transport og enkelte aktiviteter dekkes av eleven underveis. Det er mulig å velge bort studietur mot et alternativt opplegg.
 
 
Dette trenger du på Nettvideo

· Egen datamaskin med nødvendig programvare.
Vi hjelper deg med å ordne programvarene når du kommer på skolen
· Digital speilrefleks
· Et stødig stativ
· Gyldig pass og reiseforsikring

Hans Erik Sørum

LÆRER I NETTVIDEO

Hans Erik er skolens solstråle. Han vil garantert gi deg en fantastisk introduksjon til faget og hjelpe deg til å utvikle deg. Hans Erik er nesten grenseløs engasjert og brenner virkelig for å lage fyrverkeri av arbeidet

Vi vurderer søknadene som kommer inn fortløpende, så det kan lønne seg å være ute i god tid. Vi gleder oss til å se din søknad!