Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

Bilder

TV-produksjon under ungdoms-OL
Om albumet
Spesielt om dette
  • Forventingene jeg hadde til praksisuken var ikke så veldig store, ettersom jeg var ganske usikker på hva det var jeg egentlig skulle gjøre. Det jeg visste hva at jeg skulle jobbe med ungdoms-OL i Lillehammer og OBS (Olympic Broadcasting Services). Jeg forventet at jeg skulle jobbe med noe innenfor media, og at jeg skulle være en viss assistent.

    Praksisuken startet med en informasjonsdag hvor vi fikk møte hele teamet vi skulle jobbe med. Her fikk vi masse informasjon om OBS og hvilke ting vi skulle gjøre, samtidig hva som var forventet av oss. Jeg var på ENG (Electronic News-Gathering) Crew 9. På hvert crew hadde vi tre kameramenn, tre assistenter og en reporter. Crewene var plassert på forskjellige sportsarenaer, som for eksempel ishockey, curling og skiskyting. Mitt crew ble satt på Birkebeiner Ski Stadium, hvor Biathalon (skiskyting) og Cross-Country (langrenn) skulle foregå.

    Som assistent til en kameramann hjalp jeg mest til med å bære ting, samtidig som jeg i løpet av sporten skrev ned timecodes for forskjellige hendelser som skjedde i løpet av et løp slik at det skulle være lettere for dem å finne dette når de redigerte det senere. Vi stod som oftest på en platform og filmet sporten. Vi måtte og ta «beauty shots» hver dag av området rundt.

    Det var veldig spennende å se hvordan ting foregikk bak kameraet, og hva som skjer før ting blir sendt på tv og ut til verden. Jeg lærte definitivt mye av hvordan den verden fungerer og hvor tidkrevende det kan være å filme for noe som bare skal vare i 3-5 minutter.

    Skrevet av Isabell Sandal, elev på Fotografi 2015/16

  • Elevene ved skolen har to uker praksis ute på arbeidsplass i løpet av skoleåret. Det er vanlig at elevene finner praksisplass i nærheten av stedet de kommer i fra og bor hjemme i denne perioden. Hvilke bedrifter eller organisasjoner elevene får praksisplasser i varierer mye, men det er oftest nært beslektet med linjen som eleven går på. Eleven søker selv bedrifter om praksisplass.
[/mvb_siste_bilder]