Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

Bilder

Prosjekt Isbilen.no
Om albumet
Spesielt om dette
 •  

  Vår folkekjære isbil, var tidlig ute med å være på nett. I Følge Wayback-Machine så har de en oppføring av siden fra 2001. Da var det både spill, oversikt av produkter, geografiske leveringsmuligheter og en del annet. http://bit.ly/Gammel-isbil-side (Husk å aktivere flash for å få med deg hele siden) Nå er siden noe gammel og det merkes.

  > Oppdatering: isbilen.no har nå modernisert sine sider, denne endringen er fra rundt juni 2017.

  Bakgrunn
  Utgangspunktet for dette prosjektet var å jobbe med å modernisere et eksisterende design for å gjøre det mer brukervennlig.

  Utdatert
  Sidene er laget for en del år tilbake og bærer preg av dette. Jeg fant en versjon av den nåværende siden fra mars 2009.
  Det er spesielt synlig ved bruk av bilder på nettsiden som for eksempel en eldre Nokia mobiltelefon.

  Lite oversikt
  Det er vanskelig å få oversikt av navigasjonen på siden, det er flere kategorier av produkter og enda flere underkategorier på noen av disse, men de er lite synlig i venstre kolonne.
  I tillegg er det heller ikke samsvar mellom antall elementer i de ulike kategoriene. Noen fører til flere undersider med enda flere underkategorier og andre valg fører kun til en landingsside.
  Flere steder er på siden er fargekontrasten i teksten er for liten. Et verktøy for å hjelpe deg til å ha nok kontrast er å bruke en tjeneste som sjekker dette: (http://webaim.org/resources/contrastchecker/)

  Mobilvennlighet / mobilFIRST
  Siden er statisk uansett hvor stor skjermstørrelse du har, noe som fører til unødvendig mye zooming ved besøk fra mobil og dårlig utnyttelse av flatene ved besøk fra en større skjerm.
  I de siste årene har mobil blitt like viktig om ikke enda mer viktig sammenlignet med desktop versjoner av nettsider. Vi starter derfor med mobilen som utgangspunkt og går videre derfra.

  Personas
  Vi tar og i bruk personas et verktøy hvor vi lager mennesker med bakgrunner som skal bruke tjenesten. Fordelen med å gjøre det er å kunne visualisere ulikheter blant kompetanse og behov fra et brukerperspektiv.

  Design prossesen
  Vi bruker Adobe XD – design for å lage prototyper av nettsiden.

[/mvb_siste_bilder]