Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

Bilder

Praksis hos Studio Prud
Om albumet
Spesielt om dette
  • I praksisperioden var jeg hjemme i Trondheim og fulgte en fotograf som driver sitt eget studio. Hun driver Studio Prud som hun har bygd i hagen sin på Ranheim. Det er et lite, men praktisk og godt fungerende studio.

    I løpet av de to ukene fikk jeg være med på det aller meste som hadde med å drive som fotograf i eget studio. Jeg var med henne på portrett og miljøfotografering i en bedrift, vi tok bilder av hunder og jeg hadde også egne fotooppdrag på slutten av perioden hvor jeg tok bilder av barn i alderen 10 mnd til 5/6 år. Det var fint å få se hvor mye arbeid som kreves av en fotograf som driver selv og hva yrket egentlig innebærer. Det var også veldig fint å kunne få god tilbakemelding på eget arbeid slik at man virkelig får utviklet seg.

    Skrevet av Ida Marie Resås, elev på Fotografi 2016/17

  • Elevene ved skolen har to uker praksis ute på arbeidsplass i løpet av skoleåret. Det er vanlig at elevene finner praksisplass i nærheten av stedet de kommer i fra og bor hjemme i denne perioden. Hvilke bedrifter eller organisasjoner elevene får praksisplasser i varierer mye, men det er oftest nært beslektet med linjen som eleven går på. Eleven søker selv bedrifter om praksisplass.
[/mvb_siste_bilder]