Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

Bilder

Tonje Lyse Bystøl forteller om sin praksis
Om albumet
Spesielt om dette
  • I min praksis i grafisk design så har jeg vært hos Datatrykk i Hillevåg i Stavanger. Så her lærte jeg alt fra nye funksjoner/triks i Adobe InDesign, om hvordan fargene skal være, printing av rollup, plakater, visittkort osv. Alle innstillinger som har med printing å gjøre, diverse oppdrag du får fra firmaer og bedrifter er spennende og nytt. Har lært hva kalibrering er, brukes når fargen/bildet på et visittkort eller magasin, ikke har den rette fargen. Da må det gjøres noen innstillinger på pc, og printes ut et ark med masse fargestriper, som da skal skannes med ein skanner. Etter jeg hadde gjort dette, så fikk jeg den rette fargen. Har også lært om alle mulige ark (det fins sykt mange forskjellige typer ark, i tykkelse og overflate som brukes til det du skal trykke/printe ut). Liker du alt som har med grafisk design å gjøre og har lyst å være i praksis hos en bedrift som har grafisk design, så grip den sjansen! Du lærer så mye! Det er så kjekt! «Eg stortrivest!» – Tonje Lyse Bystøl, elev på grafisk design 2016/17.

  • Elevene ved skolen har to uker praksis ute på arbeidsplass i løpet av skoleåret. Det er vanlig at elevene finner praksisplass i nærheten av stedet de kommer i fra og bor hjemme i denne perioden. Hvilke bedrifter eller organisasjoner elevene får praksisplasser i varierer mye, men det er oftest nært beslektet med linjen som eleven går på. Eleven søker selv bedrifter om praksisplass.
[/mvb_siste_bilder]