Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

 

 

Vi søker lærer i til IT-linja vår

Vil du ha verdens beste jobb? 

Er du en teknologi-geek, og har lyst til å lære bort framtidens viktigste skills?

Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole Ringsaker har ledig stilling som lærer på vår IT-linje. Å være lærer på folkehøgskole mener vi er verdens beste jobb! Du legger selv opp fagplanen som elevene skal gjennom, du jobber med ungdommer som er motiverte og nysgjerrige på ditt fag og du jobber sammen med resten av skolen med å utvikle faget. Samtidig får du muligheten til å jobbe sosialt med ungdommene våre gjennom studieturer, seminarer og ved at du har tid med elevene på tvers av linjer der dere sammen velger hva dere bruker tiden til.

Du er god på frontend, webutvikling, interaksjonsdesign, webprogrammering og webteknologi.

Du er positiv og ønsker å bli kjent med folkehøgskolen sin måte å undervise på, faglig sterk, selvgående og lysten på å utvikle din egen linje på skolen, i takt med utviklingen i bransjen. Du vet hvordan du skal få unge til å engasjere seg, leke og lære i webteknologier, og kanskje skape det neste store i en tid hvor Facebook er gammeldags og bestemor er på Snap.

Vi er en frilynt folkehøgskole som består av flere fagretninger, bilde, video, tekst og design.

I tillegg putter vi inn samfunnsengasjement og en god dæsj teknologi. Vi har tro på at å jobbe sammen i et fagområde man er engasjert i, skaper magi og forandrer verden. Våre elever er engasjerte, og har tid til å lære. Både fag og pedagogisk opp­legg har en tydelig profil. Derfor er kunnskap, orientering og det å være framtidsrettet viktig for oss. Vårt solide fagmiljø, med egne og eksterne medarbeidere, bidrar til dette.

Skoleanlegget er moderne, har teknisk velutstyrte spesialrom og stor kapasitet. Det er plass til i alt 80 elever i enkeltrom med bad.

AFR har 14 ansatte og eies av LO i Norge. 

Arbeidssted: Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole Ringsaker, i Moelv, midt mellom Gjøvik, Hamar og Lillehammer, snaue to timer fra Oslo.

Har du spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med rektor Ola Bergum (tel. 40 63 51 90) eller Ingvild Tollehaug Jevne (ingvild@afrmail.no).

Søknad sendes som epost til: ola@afrmail.no

Søknadsfrist: 6.april 2018