Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

Musikk

På samme måte som man kan fortsette med fysiske interesser i folkehøgskoleåret, så er det også mulig å ta med seg musikken. Det er mange som tidligere har drevet med musikk og sammen kan man skape spennende nye sammensetninger. Skolen har noen instrumenter, og legger til rette for at man kan musisere sammen med andre, eller alene. Livet er musikk og livet trenger musikk!

Kunstfoto

Dette er sært. Komponering av bilder for å skape et gitt utrykk, skjæring mellom reklame og litt sunn galskap. Med de fototeknikker du ønsker, analog, digital, PhotoShop, mørkerom, studio, skal du skape bilder som gir inntrykk! Dette intresse faget for deg som har jobbet til med fotografering tidligere og som ønsker veiledning og tid til å skape ditt uttrykk.

DIY

Gjennom utforsking av eget uttrykk, øvelser i å iaktta og gleden ved å skape, samles vi om kunsten tre timer i uka.
Mest av alt vil du jobbe med praktisk skapende arbeid, men vi ser også til kunsthistorien, kaster blikk på samtidsskunstnere og besøker utstillinger og arrangementer.
Du får også innføring i filmens grunnlementer, filmhistorie, sjangere og kunstfilosfi.

Fix it!

Klær skaper folk, men ofte merker vi at vi som mennesker forandrer oss fortere enn innholdet i klesskapet. I dette interessefaget vil du lære hvordan du med enkle grep kan fikse litt på en utdatert garderobe, bytte klær med en med elev, få bestemors sommerkjole til å passe deg! Grunntanken er gjenbruk. Vi kommer til å besøke loppemarkeder og arrangere bytteparty. Ta med deg symaskina og bli med på å skape noe nytt!

Politikk

Her blir du utfordret til å argumentere for egne meninger, til å bryne deg mot andres standpunkter og du lærer kunsten å diskutere. Du får også kjennskap til politikeres hverdag gjennom besøk av politikere.
I løpet av valgfagtimene har du også stor mulighet til å påvirke hvilke teama som skal tas opp, enten internt i gruppa, eller noe som er så aktuelt at hele skolen skal delta.
Arrangementsplanlegging kommer inn som mulighet til å bli kjent med hvordan organisasjoner og partier arrangement som fanger interesse.

Serbisk

Grunnleggende innføring i serbisk språk med hovedfokus på muntlig kommunikasjon, noe grammatikk for å forklare språklige strukturer og innføring i skriftlig språk. Kurset vil også gi en smakebit av serbisk kultur. Ingen forkunnskaper kreves. Serbisk er i all hovedsak det samme språket som bosnisk og kroatisk. Hvis kurset holdes vil det være med lærer som har serbisk som morsmål.

Hipsterfoto

Tid for å være helt analog. Se stoffligheten, lukte kjemikaliene og se magiske bilder komme til syne i den dunkle belysningen. Prøv småformat, mellomformat og storformat. Ta vekk fargene for å vise hvordan verden faktisk ser ut, lek med lys og mørke. Bli med og kjenn på magien!

Entreprenørskap

På entreprenørskap vil du og dine medelever starte en ungdomsbedrift. Her er det elevene selv som styrer alt. Lær deg hvordan det er å starte en egen bedrift!

Arabisk

Har du lyst til å lære et nytt språk, har du nå mulighet til å lære det grunnleggende slik at du kan klare deg godt i samtaler i når du er ute på reise. Gjennom undervisning, aktiviteter og øvelser, vil du kjenne at språket sitter i løpende av noen måneder.