Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

Slide background

Kreativ kommunikasjon

Du kan si at du er best i verden, men om du viser det så tror verden på deg! Kunsten er å fortelle til leser og seer det de ønsker å få vite der og da, på de rette stedene - til rett tid. Idearbeid, kreativitet, humor, mørke, kunnskap, egenart eller sjarm er dine verktøy enten du ønsker å arbeide med video, journalistikk, sakprosa, skjønnlitteratur, podcasting, promotering, fotografering, sosiale medier eller annen kommunikasjon. Du er en sånn som alltid vet hva sangene handler om, en sånn som er opptatt av innhold og som tenker at vi må vite hva vi skal si, før bestemmer hvilken måte vi skal si det på.

Dette er en nysatsing på skolen og vi ivrer etter å sette i gang. Foreløpig lever vi på en rosa sky med denne linjen og koser oss med planlegging. Det eneste vi vet at responsen ikke lot vente på seg da vi la den ut, vi fikk søkere og bransjen klapper oss på skuldrene gleder seg til elever fra denne linjen søker praksisplasser. Om du har spørsmål eller synes dette er tynt grunnlag å søke på, så ta kontakt med Ingvild.

Kurs på linjen Kreativ kommunikasjon

  • Skap historie
  • Ulike medier
  • Praksis
  • Studiereise
    Grafisk design og IT har de siste årene reist på felles tur til The Big Apple. Der har vi tidligere besøkt forskjellige som er relevant innen IT- og grafisk design-bransjen. Google, Brooklyn Media Center (inkubator), Dom & Tom (utviklingsfirma) Bowne Printers (trykkeri) er blant flere steder vi har vært. Foto, nettvideo og journalistikk blir fra 2018 med til New York - og Kreativ kommunikasjon blir med til USA i 2019! Hvert år er litt annerledes og vi justerer turen ettersom hva som er mest spennende og mulig å få til. Soloppgang- og solnedgangsfotografering er også vanlig inventar, i tillegg til å utforske byen som aldri sover.
Søk skoleplass nå!

Vi startet opptaket 1. februar og tilbyr skoleplasser fortløpende.
Til denne linjen ønsker vi at du besvarer denne oppgaven sammen med søknaden din:
Noter deg fem ting som for alt i verden ikke bør være med i en reklamefilm for Kvikk Lunsj.

Har du gjort det nå?

Nei, men så gjør det da!

Sånn, takk.

Nå kan du skrive manuset til en reklamefilm som har med minst en av disse tingene.

Klikk på denne teksten for å komme direkte til søknadsskjemaet