Her finner du oss:

Ta gjerne kontakt med oss!

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Ring gjerne! Hvis du har spørsmål som gjelder en linje som du har lyst til å starte på, send gjerne en mail rett til læreren!

Telefon:    (+47) 62 35 73 70

Adress:    Stertiveien 26, 2390 Moelv

post@afrmail.no

Slide background

ILDSJEL - PROSJEKT PALESTINA

Ildsjel - Prosjekt Palestina – et år med det du brenner for!

Young Solidarity for Palestine (YSP) er en solidaritetsaksjon drevet av elever ved Arbeiderbevegelsens folkehøgskole i Ringsaker gjennom flere år. Formålet med aksjonen er å spre bevissthet om - og formidle budskapet til - de palestinske flyktningene i Libanon og deres situasjon. Disse palestinske flyktningene er glemt av store deler av verdenssamfunnet i dag. Dette er noe skolen har villet arbeide med, og har jobbet for å kunne være en stemme utad for et folk som ikke blir hørt. Prosjekt Palestina reiser på studieturer til Libanon hvor vi lærer om situasjonen til flyktningene; møter flyktningungdom, humanitære organisasjoner som arbeider i landet og besøker flyktningleirene. Aktiviteter i senere år har inkludert blant annet foredragsturneer, konferanser, utstillinger, stands på politiske sommerleirer og produsering av informasjonshefter og bøker. Hvis du velger Prosjekt Palestina blir du kjent med en virkelighet som både skal forandre menneskers liv, og gi deg kunnskap om det å jobbe i internasjonale prosjekter.

Vi startet opptaket 1. februar og tilbyr skoleplasser fortløpende.

Klikk på denne teksten for å komme direkte til søknadsskjemaet

 
 
Dette trenger du på Ildsjel

· Skrivesaker, datamaskin er ikke nødvendig men nyttig.
· Vi anbefaler at alle elevene på Ildsjel har eget kamera.
· Gyldig pass og reiseforsikring gjelder gjennom hele skoleåret.

Torgrim Kristoffersen

LÆRER, ILDSJEL

Torgrim er en energisk formidler, som virkelig liker å tråkke til og gjøre skikkelige saker. Engasjementet er fort skrudd opp til 11 og det sies at han selv er en ildsjel.